Chajnantor Plateau (fulldome)

A look across the Chajnantor Plateau in fulldome.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:chajnantor-ps4
Data e Publikimit:Sht 7, 2018, 14:37 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified
Kategori:ALMA
Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe