Through the Eagle Nebula in infrared (fulldome)

This fulldome video shows a computerised animation of travel through the Eagle Nebula based on observational data in the infrared part of the spectrum.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:eagle-infrared-ps4
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:06 CEST
Kohëzgjatja:20 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Eagle Nebula
Tipi:Milky Way : Nebula : Appearance : Emission : H II Region
Kategori:Fulldome
Nebulae

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe