Professor Tim de Zeeuw Takes Up Duty as New ESO Director General

Professor Tim de Zeeuw Takes Up Duty as New ESO Director General.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:eso0738a
Data e Publikimit:03 Shtator 2007
Publikime të ngjashme:eso0738
Kohëzgjatja:02 m 47 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:About ESO

HD


Large

QT e madhe
43,2 MB

Medium

Publikim Video
32,5 MB
MPEG-1 Mesatar
66,0 MB
Flash Mesatar
39,3 MB

Small

Flash i vogël
18,3 MB
QT e vogël
10,7 MB

For Broadcasters


Nëntitujt

English
4,1 KB
German
4,3 KB

Shih dhe