B-roll: Statement (English) by Thijs de Graauw, ALMA Director

Thijs de Graauw, ALMA Director, speaks about the handover of the first ALMA antenna to the observatory (in English)

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth kësaj Videoje

Id:eso0849d
Data e Publikimit:18 Dhjetor 2008
Publikime të ngjashme:eso0849
Kohëzgjatja:02 m 57 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


Large

QT e madhe
46,7 MB

Medium

Publikim Video
34,7 MB
MPEG-1 Mesatar
68,7 MB
Flash Mesatar
41,1 MB

Small

Flash i vogël
15,5 MB
QT e vogël
11,4 MB

For Broadcasters


Shih dhe