Carina Nebula Zoom-in

This animation zooms in on the massive star Eta Carinae in the new ESO/WFI image of the Carina Nebula.
Further information can be found on eso0905.

Të drejtat:

ESO, Digitized Sky Survey 2 and A. Fujii

Rreth kësaj Videoje

Id:eso0905b
Data e Publikimit:12 Shkurt 2009
Publikime të ngjashme:eso0905
Kohëzgjatja:58 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Nebulae

HD


Large

QT e madhe
13,3 MB

Medium

Publikim Video
10,0 MB
MPEG-1 Mesatar
20,0 MB
Flash Mesatar
12,0 MB

Small

QT e vogël
3,3 MB

For Broadcasters


Shih dhe