Planet and disc around Beta Pictoris

This video sequence shows an artist’s impression of the disc and the planet around the young star Beta Pictoris.

Të drejtat:

ESO/L. Calçada

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1024d
Data e Publikimit:Qer 10, 2010, 20:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1024
Kohëzgjatja:46 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Bet Pic
Kategori:Stars

HD


Large

QT e madhe
8,0 MB

Medium

MPEG-1 Mesatar
14,3 MB
Flash Mesatar
7,2 MB

Small

QT e vogël
2,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe