Time-lapse Sequences of the VST Enclosure at Night

This time-lapse sequence of exposures taken at night shows the VLT Survey Telescope in its enclosure on Cerro Paranal, next to the four VLT Unit Telescopes, during a night of observing.

Të drejtat:

ESO/Stéphane Guisard (www.eso.org/~sguisard)

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1119g
Data e Publikimit:Qer 8, 2011, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1119
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:VLT Survey Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal
Survey Telescopes (disabled)

HD


Large

QT e madhe
4,4 MB

Medium

Flash Mesatar
3,8 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe