IC1613 fulldome flythrough

This ultra-HD fulldome rendering zooms through space towards IC 1613, an irregular dwarf galaxy found towards the constellation of Cetus (The Sea Monster).

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1603c
Data e Publikimit:Jan 27, 2016, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1603
Kohëzgjatja:20 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:IC 1613
Tipi:Local Universe : Galaxy : Size : Dwarf
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe