Press Conference at ESO HQ

On 24 August 2016 at 13:00 CEST, ESO hosted a press conference at its Headquarters in Garching, near Munich, Germany.

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1629j
Data e Publikimit:Gus 24, 2016, 19:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1629
Kohëzgjatja:09 m 33 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People
Kategori:Exoplanets

HD


Medium


For Broadcasters


Shih dhe