Comparison of the solar disc in ultraviolet and millimetre wavelength light

This comparison video starts with a view of the solar disc at ultraviolet wavelengths from the NASA Solar Dynamics Observatory. The final view of the disc comes from recent observations by ALMA at millimetre wavelengths.

Të drejtat:

NASA-SDO, ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1703b
Data e Publikimit:Jan 17, 2017, 15:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1703
Kohëzgjatja:22 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Solar System

Ultra HD (info)


HD


Medium


For Broadcasters


Shih dhe