The region of the Eagle Nebula seen with the VST

This pan video shows the region around the Eagle Nebula (Messier 16). It is part of a bigger image of the area taken by the VLT Survey Telescope (VST) at ESO's Paranal Observatory in Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1719e
Data e Publikimit:Qer 14, 2017, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1719
Kohëzgjatja:10 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Eagle Nebula, M 16, Messier 16
Tipi:Milky Way : Nebula : Appearance : Emission : H II Region
Kategori:Nebulae

Ultra HD (info)


HD


Medium


For Broadcasters


Shih dhe