Zoom into the Carina Nebula

This zoom video starts with a wide view of the Milky Way and ends with a close-up look at the Carina Nebula and its surroundings in the constellation of Carina.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1828c
Data e Publikimit:Gus 29, 2018, 13:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1828
Kohëzgjatja:50 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Carina Nebula
Kategori:Nebulae

Ultra HD (info)


HD


Medium

Publikim Video
12,4 MB

For Broadcasters


Shih dhe