Close-up of a red giant star

This animation shows a red giant, slowly expelling its outer layers into space.

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser

Rreth kësaj Videoje

Id:eso1840e
Data e Publikimit:Dhj 12, 2018, 14:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1840
Kohëzgjatja:14 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:R Aquarii
Tipi:Milky Way : Star : Type : Variable
Kategori:Stars

HD


Medium


For Broadcasters


Shih dhe