A Day in the Life of ESO (short)

A Day in the Life of ESO, 50th Anniversary webcast bumper video (short).

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser. Music: movetwo — Axel Kornmesser & Markus Löffler

Rreth kësaj Videoje

Id:eso50webcastbumpershort
Data e Publikimit:Oct 2, 2012, 11:53 CEST
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit


HD


Large

QT e madhe
3,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

QT e vogël
891,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe