Travelling to an exoplanet (fulldome)

This fulldome video is an animation of travel to an exoplanet.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:exo-ring-planet-ps4
Data e Publikimit:Sht 18, 2018, 17:14 CEST
Kohëzgjatja:01 m 16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Planet
Kategori:Exoplanets
Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe