Ocean of clouds time-lapse

Time-lapse footage of a thick bank of cloud rolling against the edge of the Atacama desert.

Të drejtat:

ESO/F. Char

Rreth kësaj Videoje

Id:farid_char_05
Data e Publikimit:Qer 4, 2015, 01:52 CEST
Kohëzgjatja:07 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


Large

QT e madhe
2,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe