The Earth in the centre (fulldome)

A geocentric view of the Solar System in fulldome.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:geocentric_system_orbits
Data e Publikimit:Gus 17, 2018, 14:02 CEST
Kohëzgjatja:19 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Solar System
Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe