Interferometer laboratory

Video clip from interferometer laboratory taken during the Fulldome Expedition in Chile.

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:interferometer-lab-clip2
Data e Publikimit:Qer 20, 2016, 10:35 CEST
Kohëzgjatja:37 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope Interferometer
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe