The Rocky Kipoi valley

The rocky Kipoi Valley illuminated by daylight, in the Greek regional unit of Ioannina.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:kipoi_valley1
Data e Publikimit:Mar 1, 2016, 10:17 CET
Kohëzgjatja:30 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe