The control room for the La Silla telescopes — 8

The control room for the La Silla telescopes.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla-ctrlroom8
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : Technology
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
2,2 MB

Medium

Flash Mesatar
1,8 MB

Small

Flash i vogël
852,3 KB
QT e vogël
587,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe