La Silla general view — 4

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasilla-lsgenview4
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
4,7 MB

Medium

Flash Mesatar
4,2 MB

Small

QT e vogël
1,2 MB

For Broadcasters


Shih dhe