MPG/ESO 2.2-metre telescope in 1992 (part 3)

MPG/ESO 2.2-metre telescope in 1992.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistory22mtel92c
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:MPG/ESO 2.2-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
3,9 MB

Medium

Flash Mesatar
3,7 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe