ESO 3.6-metre telescope in 1992 (part 5)

ESO 3.6-metre telescope in 1992.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistory36mtel92e
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
3,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
850,1 KB

For Broadcasters


Shih dhe