La Silla history 1992 (part 3)

This video shows a historical scene of La Silla in 1992.

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillahistorylasilla92c
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:28 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

Large

QT e madhe
6,6 MB

Medium

Flash Mesatar
5,4 MB

Small

QT e vogël
1,6 MB

For Broadcasters


Shih dhe