MPG/ESO 2.2-metre telescope (part 8)

The MPG/ESO 2.2m Telescope on La Silla (Part 8)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillalsobservations13
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:07 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
2,0 MB

Medium

Flash Mesatar
1,7 MB

Small

Flash i vogël
626,4 KB
QT e vogël
493,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe