MPG/ESO 2.2-metre telescope (Part 4)

The control room of the MPG/ESO 2.2m Telescope on La Silla (Part 4)

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillalsobservations9
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
934,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe