TheMPG/ESO 2.2-metre telescope (part 6)

The MPG/ESO 2.2-metre telescope on La Silla (part 6). Read more about it on this link.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillampgesotel6
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:MPG/ESO 2.2-metre telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,4 MB

Medium

Flash Mesatar
2,9 MB

Small

QT e vogël
888,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe