La Silla NTT (part 4)

La Silla New Technology Telescope (Part 4). Read more about it on this link

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:lasillantt4
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:La Silla

HD


Large

QT e madhe
3,7 MB

Medium

Flash Mesatar
3,3 MB

Small

QT e vogël
1018,5 KB

For Broadcasters


Shih dhe