LGS prototype time-lapse 2

ESO´s new compact laser guide star unit tested at the Allgäu Public Observatory, Germany. 

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser 

Rreth kësaj Videoje

Id:lgsprototypetimelapse2
Data e Publikimit:Sht 7, 2011, 10:29 CEST
Kohëzgjatja:16 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,0 MB

Medium

Flash Mesatar
2,5 MB

Small

QT e vogël
788,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe