Paranal aerial view

Cerro Paranal aerial view in 1994.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-paranalaerial1994b
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:20 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified
Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
4,4 MB

Medium

Flash Mesatar
3,9 MB

Small

QT e vogël
1,1 MB

For Broadcasters


Shih dhe