Paranal aerial view 1997d

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-paranalaerial1997d
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:24 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Large

QT e madhe
5,5 MB

Medium

Flash Mesatar
4,6 MB

Small

QT e vogël
1,4 MB

For Broadcasters


Shih dhe