VLT CRIRES — 2

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08crires2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,2 MB

Medium

Flash Mesatar
2,0 MB

Small

Flash i vogël
917,3 KB
QT e vogël
635,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe