VLT Laser Guide Star — 1

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08lgs1
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:13 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Laser Guide Star
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,2 MB

Small

QT e vogël
700,9 KB

For Broadcasters


Shih dhe