VLT platform — 2

Të drejtat:
ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08platform2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,7 MB

Medium

Flash Mesatar
3,0 MB

Small

QT e vogël
970,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe