VLT platform — 7

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08platform7
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,2 MB

Medium

Flash Mesatar
1,7 MB

Small

Flash i vogël
609,5 KB
QT e vogël
403,4 KB

For Broadcasters


Shih dhe