VLT platform — 8

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08platform8
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:13 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,4 MB

Medium

Flash Mesatar
1,8 MB

Small

Flash i vogël
592,1 KB
QT e vogël
617,2 KB

For Broadcasters


Shih dhe