VLT UT — 2

Very Large Telescope Unit Telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08ut2
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:VLT Unit Telescopes
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,9 MB

Medium

Flash Mesatar
3,5 MB

Small

QT e vogël
1,0 MB

For Broadcasters


Shih dhe