VLT UT time-lapse

This is a time-lapse at the VLT UT.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:paranal-vlt08ut4
Data e Publikimit:Dhj 4, 2009, 00:17 CET
Kohëzgjatja:13 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,6 MB

Medium

Flash Mesatar
2,1 MB

Small

QT e vogël
671,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe