Paranal time-lapse 2012m

Night time-lapse taken at Cerro Paranal.

Të drejtat:

ESO/C. Malin (christophmalin.com)

Rreth kësaj Videoje

Id:paranaltimelapse12m
Data e Publikimit:Qer 25, 2012, 17:42 CEST
Kohëzgjatja:30 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

Ultra HD (info)


HD


For Broadcasters


Shih dhe