Paranal time-lapse 2012x

Night time-lapse taken at Paranal.

Të drejtat:

ESO/B. Tafreshi (twanight.org)

Rreth kësaj Videoje

Id:paranaltimelapse12x
Data e Publikimit:Qer 25, 2012, 17:44 CEST
Kohëzgjatja:12 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
2,3 MB

Medium

Flash Mesatar
1,9 MB

Small

Flash i vogël
915,7 KB
QT e vogël
589,0 KB

For Broadcasters


Shih dhe