Mirror recoating at the Very Large Telescope (part 61)

Mirror Recoating at the Very Large Telescope in Cerro Paranal

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:recoating61
Data e Publikimit:Jan 27, 2010, 20:27 CET
Kohëzgjatja:17 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Mirror, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

HD


Large

QT e madhe
3,5 MB

Medium

Flash Mesatar
3,1 MB

Small

QT e vogël
947,6 KB

For Broadcasters


Shih dhe