Night Sky over the Residencia

Take a look at the beautiful night sky captured over the Residencia, ESO's accommodation at the base camp of Paranal.

Të drejtat:

ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:residencia-nightsky-ps4
Data e Publikimit:Sht 7, 2018, 14:53 CEST
Kohëzgjatja:15 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Paranal Residencia
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Fulldome
Paranal

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe