ALMA Residencia construction time-lapse

ALMA Residencia construction time-lapse.

Të drejtat:

ESO. Music: Tim Turusov (www.turusov.com)

Rreth kësaj Videoje

Id:residencia-timelapse2
Data e Publikimit:Pri 25, 2017, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1713
Kohëzgjatja:03 m 57 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:ALMA

HD


For Broadcasters


Shih dhe