The bridge of Milos

The bridge of Milos was built in 1748 and it is found in River Bagiotikos, near the Greek village Kipoi, surrounded by a splendid natural landscape.

Të drejtat:

Theofanis Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:sbridge1_day
Data e Publikimit:Mar 1, 2016, 10:18 CET
Kohëzgjatja:36 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe