The path of the Sun in the different seasons (fulldome)

This video shows the path that the Sun takes across the sky through the different seasons here on Earth.

Të drejtat:

ESO/L. Calçada

Rreth kësaj Videoje

Id:seasons_clip_1_sun_path
Data e Publikimit:Gus 20, 2018, 10:33 CEST
Kohëzgjatja:34 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi: Solar System
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe