Solar astronomers (fulldome)

Solar astronomers in fulldome

Të drejtat:

ESO/T. Matsopoulos

Rreth kësaj Videoje

Id:solar_astronomers
Data e Publikimit:Gus 17, 2018, 13:59 CEST
Kohëzgjatja:21 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe