Sunset

The Sun moves gently in its familiar arc across the sky, setting in the west to mark the beginning of night.

Të drejtat:

T. Matsopoulos/ESO

Rreth kësaj Videoje

Id:sunacrosssky
Data e Publikimit:Mar 4, 2016, 12:46 CET
Kohëzgjatja:23 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Sun
Kategori:Fulldome

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe