Artist's impression of a superflare

This artist's impression of a superflare being emitted from our Sun is an excerpt from the planetarium show The Sun — Our Living Star.

Të drejtat:

ESO/Theofanis Matsopoulos.

Rreth kësaj Videoje

Id:superflare
Data e Publikimit:Gus 9, 2018, 09:55 CEST
Kohëzgjatja:18 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Sun
Tipi:Solar System : Star
Kategori:Fulldome
Solar System
Stars

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe