ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre logo animation fulldome (German)

This is the fulldome ESO Supernova Planetarium & Visitor Centre logo animation in German language.

Të drejtat:

ESO. Acknowledgement: Music by Jennifer Galatis

Rreth kësaj Videoje

Id:supernova_logo_fd_de
Data e Publikimit:Mar 22, 2018, 21:07 CET
Kohëzgjatja:09 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Kategori:Premises

Kupola e plotë


Fulldome Preview


Shih dhe