The Sun — Our Living Star

The Sun — Our Living Star (flat trailer). The fulldome version is available on this link.

Të drejtat:

ESO. Directed by Theofanis Matsopoulos. Music by Konstantino Polizois

Rreth kësaj Videoje

Id:the-sun-trailer-flat
Data e Publikimit:Pri 6, 2018, 13:57 CEST
Kohëzgjatja:01 m 34 s
Frame rate:30 fps

Rreth objektit

Emri:Sun
Tipi:Solar System : Star
Kategori:Solar System

HD


Medium

Publikim Video
23,7 MB

For Broadcasters


Shih dhe